Nyt sommerhus eller renovering af det gamle

Drømmer du om et nyt sommerhus? Jeg har 15 års erfaring som tømrer og har drevet Tømrermester Anders B. Jensen ApS i tre år. Jeg har stor ekspertise med at bygge og renovere sommerhuse for både private og erhverv. Jeg holder til i Nakskov og Maribo på Nykøbing Falster, men har kunder hele vejen fra Lolland til København.

Adskillige muligheder for at investere i sommerboligen

​Mange drømmer om at købe en grund og bygge et nyt sommerhus. Man kan også rive det gamle ned, hvis der allerede er et, som måske er både småt og slidt. Andre vælger at renovere det gamle og måske bygge det større. Der er mange muligheder, når man investerer i en ny sommerbolig eller vil forbedre den gamle.

Jeg står gerne for både tømrerarbejde og hele entrepriser. Jeg har et bredt netværk med faste samarbejdspartnere. Det rækker over alt fra ekstra tømrersvende til forskellige håndværksmestre såsom elektrikere, murermestre og VVS-installatører med videre. Vi arbejder i det hele taget sammen her på Lolland.

Jeg holder naturligvis altid, hvad jeg har lovet, ligesom jeg kommer som aftalt. Samtidig lægger jeg vægt på kvalitet og tilfredse kunder. Derfor lægger jeg også vægt på, at kunden skal være med på, hvad der foregår undervejs. Det giver en større tryghed for kunden.

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?

​Mine priser for at bygge et nyt sommerhus afhænger af mange faktorer. Er der tale om en hovedentreprise, hvor grunden ikke er byggemodnet eller er der tale om, at jeg kun skal bygge sommerhuset. Her er der stadig mange muligheder hvad angår størrelse, byggematerialer og sanitet samt opvarmning. Jeg tilbyder råd og vejledning, og jeg har naturligvis gode lollandske priser.

+45 22 88 29 99  tmabj@hotmail.com

Kontakt mig for at få et godt byggetilbud på NYT SOMMERHUS

​Byg nyt sommerhus sammen med mig. Jeg kommer gerne ud for at få en snak og at kigge på grunden, hvis du allerede har købt den. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede entreprise.

Du kan kontakte mig på telefon 22 88 29 99 eller på e-mail tmabj@hotmail.com. Så aftaler vi nærmere. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med nyt sommerhus!

Lisbeth G. S.

Anders var for 2 1/2 år siden med til at bygge vores nye hus, da han arbejdede i et andet firma. Anders var meget dygtig til sit arbejde. Præcision og godt håndværk kendetegner Anders.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser.​

Ring til os for en god pris på din opgave

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om priser og muligheder. Vi besvarer med glæde alle dine spørgsmål samt udarbejder et uforpligtende tilbud.

Kontakt os ved at ringe på telefon: 22 88 29 99 eller skrive til e-mail: tmabj@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

FÅ et GRATIS TILBUD i dag​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Anders B. Jensen ApS | ​CVR: 37967904
​Louisevænget 29, 4900 Nakskov

Telefon: 22 88 29 99

E-mail: tmabj@hotmail.com​​