Tilbygning til hus såsom en udestue eller et værelse

Kunne du tænke dig en tilbygning til hus? Jeg har arbejdet 15 år som tømrer og har drevet Tømrermester Anders B. Jensen ApS i tre år. Dermed har jeg stor ekspertise med både tømrerarbejde og entrepriser.

Jeg laver både ombygninger og tilbygninger såsom en udestue eller et ekstra værelse for private og erhverv. Jeg holder til i Nakskov og Maribo på Nykøbing Falster, men jeg har kunder på hele Lolland, i København og mange andre steder.

Fokus på kvalitet og dialog ved små og store byggerier

​Tilbygninger kan være alt fra ekstra eller større beboelsesrum til en garage eller blot et lille redskabsskur.

Det er meget populært at få en udestue i forlængelse af sin stue. Den kan gøre sommeren længere, og den kan inddrages, når man har mange gæster. Du kan stille en ovn derud, når der er køligt, men jeg kan også etablere opvarmning og isolering. Jeg kan endvidere bygge en entre og et ekstra soveværelse, hvis du har et lille sommerhus.

Jeg har et solidt netværk med faste samarbejdspartnere, som består af både tømrersvende og forskellige håndværksmestre. Det lokale samarbejde på Lolland gør mig i stand til at varetage små og store hovedentrepriser.

​Jeg holder altid mine aftaler og kommer til tiden. Samtidig lægger jeg vægt på kvalitet og en tæt dialog under hele forløbet, så kunden er med på, hvad der foregår.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

​Mine priser for en tilbygning til et hus eller sommerhus afhænger af mange forhold. Bygningsreglementet stiller flere krav til bygninger med opvarmede opholdsrum. Dertil kommer behovet for elektricitet, VVS og så videre. Byggematerialerne har også en afgørende betydning.

Jeg tilbyder råd og vejledning om blandt andet bygningsreglementet og byggematerialer med videre, og jeg tilbyder samtidig gode lollandske priser.

Vi tilbyder blandt andet også hjælp til nybyggeri og nyt tag/tagrenovering.

Kontakt mig for at få et tilbud på en tilbygning til hus

​Jeg tager gerne en snak ude hos dig om dine ønsker og muligheder. Bagefter kan jeg sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for en ombygning eller en tilbygning til hus.

+45 22 88 29 99     Send email

Lisbeth G. S.

Anders var for 2 1/2 år siden med til at bygge vores nye hus, da han arbejdede i et andet firma. Anders var meget dygtig til sit arbejde. Præcision og godt håndværk kendetegner Anders.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser.​

Ring til os for en god pris på din opgave

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om priser og muligheder. Vi besvarer med glæde alle dine spørgsmål samt udarbejder et uforpligtende tilbud.

Kontakt os ved at ringe på telefon: 22 88 29 99 eller skrive til e-mail: tmabj@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

FÅ et GRATIS TILBUD i dag​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Anders B. Jensen ApS | ​CVR: 37967904
​Louisevænget 29, 4900 Nakskov

Telefon: 22 88 29 99

E-mail: tmabj@hotmail.com​​