Udskiftning af vinduer efter individuelle mål

Trænger boligen til udskiftning af vinduer? Jeg har lavet tømrerarbejde i 15 år, og jeg startede Tømrermester Anders B. Jensen ApS for tre år siden. Dermed har jeg stor erfaring med montering af vinduer efter mål, og du kan altid forvente den bedste kvalitet. Jeg holder til i Nakskov og Maribo på Nykøbing Falster, men jeg har privat- og erhvervskunder hele vejen fra Lolland til København.

Funktionelle og vedligeholdelsesfrie vindueselementer

​Det er flere fordele ved at få nye vinduer, selvom de gamle fungerer udmærket. Der kan for eksempel være træk og kuldebroer fra de gamle.

Moderne vindueselementer med energiruder er derimod bedre til at holde kulden ude og varmen inde. Dertil kommer, at de er funktionelle og næsten vedligeholdelsesfrie.

Jeg lægger vægt på at holde mine aftaler og at komme til tiden. Jeg lægger også vægt på, at kunden ved, hvad der foregår under arbejdet. Derfor er jeg altid i en tæt dialog med kunderne, så de kan føle sig trygge ved udskiftning af vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Mine priser for udskiftning af vinduer afhænger af dit valg af fabrikant, træsort og ruder. Der er mange muligheder såsom energivenlige, lydisolerende og endda brudsikre ruder. De fleste vælger energiruder med rammer af aluminium udvendigt og træ indvendigt.

Ofte kan det bedre betale sig at udskifte end at renovere, og jeg tilbyder gerne råd og vejledning om de forskellige muligheder. Samtidig tilbyder jeg naturligvis gode lollandske priser.

Få et uforpligtende tilbud på vinduesudskiftning

​Kontakt mig gerne for at høre mere om mulighederne, og jeg kommer meget gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår vinduerne. Jeg kan efterfølgende sende et uforpligtende tilbud med en god pris for udskiftning af vinduer.

Du kan ringe for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til mig på 

e-mail for priser eller anden information vedr. udskiftning af vinduer.

+45 22 88 29 99  tmabj@hotmail.com

Lisbeth G. S.

Anders var for 2 1/2 år siden med til at bygge vores nye hus, da han arbejdede i et andet firma. Anders var meget dygtig til sit arbejde. Præcision og godt håndværk kendetegner Anders.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser.​

Ring til os for en god pris på din opgave

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om priser og muligheder. Vi besvarer med glæde alle dine spørgsmål samt udarbejder et uforpligtende tilbud.

Kontakt os ved at ringe på telefon: 22 88 29 99 eller skrive til e-mail: tmabj@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

FÅ et GRATIS TILBUD i dag​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Anders B. Jensen ApS | ​CVR: 37967904
​Louisevænget 29, 4900 Nakskov

Telefon: 22 88 29 99

E-mail: tmabj@hotmail.com​​