Tagrenovering, tagreparation og andet tagarbejde

Er det blevet tid til en tagrenovering? Jeg driver Tømrermester Anders B. Jensen ApS og mit speciale er alle former for tagarbejde. Jeg har 15 års erfaring som tømrer og kan lave alt fra en lille tagreparation til et nyt tag for både private og erhverv. Jeg holder til i Maribo og Nakskov på Lolland ved Nykøbing Falster, men har også kunder i blandt andet København og andre steder.

Mindre skader på taget bør udbedres i tide

​Taget holder ikke evigt, og det skal både passes og plejes. Der kan opstå stormskader, men der kommer også småskader hen ad vejen. Mindre skader kan føre til store skader på taget og i selve huset, hvis de ikke bliver udbedret i tide.

Nogle kunder ønsker et nyt tag, selvom det gamle ikke er nedslidt. Måske vil kunden have en anden farve, andre tagsten eller en større hældning.

Jeg kan blandt andet tilbyde:

  • Et nyt tag
  • Tagreparation
  • Tagrenovering
  • Andet tagarbejde.

Jeg tager gerne små og store opgaver samt hele entrepriser, hvor jeg trækker på mit brede netværk med faste samarbejdspartnere. Vi arbejder altid sammen på Lolland, og det gør os stærke.

Jeg holder altid, hvad jeg lover, og jeg kommer som aftalt. Dertil kommer, at jeg lægger vægt på kvalitet og tilfredse kunder. Samtidig lægger jeg vægt på, at kunden skal være med på, hvad der foregår i hele forløbet, da det giver en større tryghed ved din tagrenovering.

Skriv til mig, for et uforpligtende tilbud!

HVAD KOSTER ET NYT TAG?

​Mine priser for et nyt tag afhænger dels af tagkonstruktionen og dels af tagmaterialet. Tegl koster mere end tagpap, og i visse tilfælde skal tagkonstruktionen forstærkes. Dertil kommer behovet for isolering eller efterisolering. Jeg tilbyder naturligvis gode lollandske priser, ligesom jeg råder og vejleder om de mange muligheder ved renovering af tag.

​Kontakt mig i dag for at få et tilbud på tagrenovering

​Du er altid velkommen til at høre mere om, hvad jeg tilbyder, og jeg tager altid ud for at se på en opgave og få en snak. Herefter kan jeg sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for tagrenovering eller andet tagarbejde.

Kontakt mig gerne på telefon 22 88 29 99 eller på e-mail tmabj@hotmail.com for at aftale det videre forløb. Jeg ser frem til at hjælpe dig med din tagrenovering!

Lisbeth G. S.

Anders var for 2 1/2 år siden med til at bygge vores nye hus, da han arbejdede i et andet firma. Anders var meget dygtig til sit arbejde. Præcision og godt håndværk kendetegner Anders.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser.​

Ring til os for en god pris på din opgave

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om priser og muligheder. Vi besvarer med glæde alle dine spørgsmål samt udarbejder et uforpligtende tilbud.

Kontakt os ved at ringe på telefon: 22 88 29 99 eller skrive til e-mail: tmabj@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

FÅ et GRATIS TILBUD i dag​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Anders B. Jensen ApS | ​CVR: 37967904
​Louisevænget 29, 4900 Nakskov

Telefon: 22 88 29 99

E-mail: tmabj@hotmail.com​​